VeValmezu.cz - Lidé ve Valašském Meziříčí - sami sobě...

  Přihlásit
Odhlásit
Registrovat

 

Vložte obsah na portálKatalog firem a odkazů ve Valašském Meziříčí a okolíInzerceČlánky a tiskovkyTipy na výletFotoReportVideoReportUživatelské profily

Reklama

FOLTA SPORT

Scootering.cz

PENNY BOARDS

KAMERY PRO SPORT

Katalog firem

KALENDÁŘ AKCÍ

P Ú S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Přidat do kalendáře

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 5 hostů.
Domů | Recepty | LANGOŠE v domácí pekárně - VÝBORNÉ!
Vaše hodnocení: Žádné Průměr: 4 (4 hlasy)
Kategorie: 
DOMÁCÍ PEKÁRNA
LANGOŠE v domácí pekárně - VÝBORNÉ!
Ingredience

Na 12 kusů Langošů:

  • 400ml vlažného mléka
  • 1/2 kg hladké mouky
  • špetka soli
  • 2 lžičky suchého droždí

V tomto pořadí déjte do domácí pekárny.

 

Přílohy:

  • česnek
  • tvrdý sýr (eidam)
  • kečup
  • tatarská omáčka

nebo

  • marmeláda
  • povidla
  • tvaroh
Postup přípravy

Pekárnu zapněte na program pro "kynutá těsta".

Po vykynutí uděláte cca 12 bochánků, které necháte asi půl hodiny v teple vykynout.

Rozpalte na pánvi olej, každý bochánek trochu roztáhněte nebo rozválejte válečkem do stran v tenčí placku a postupně osmažte z obou stran.

Po osmažení podáváme teple na slano nebo na sladko. Přílohy aplikujeme na Langoš každému dle chuti.

Na slano:

Česnek rozdrtíme se solí a přidáme trochu vody pro snadné rozetření, přidáme kečup, tatarku a nakonec posypeme strouhaným sýrem.

Na sladko:

Namažeme marmeládu nebo povidla a posypeme tvarohem utřeným s cukrem.

Dobrou chuť

Galerie
LANGOŠE v domácí pekárně - VÝBORNÉ!
LANGOŠE v domácí pekárně - VÝBORNÉ!
LANGOŠE v domácí pekárně - VÝBORNÉ!
LANGOŠE v domácí pekárně - VÝBORNÉ!